Ik ontvang patiënten elke maandag en dinsdag in: De Groeipraktijk, Heverlee.  Onlinegesprekken zijn ook mogelijk via het beveiligde platform 'Webcamconsult' of met Whatsapp.

Neem hiervoor contact via mail: paul.vdeun@gmail.com of telefonisch: 0487 993 889

Het behandelaanbod beperkt zich tot verslavingsproblemen. Middelenafhankelijkheid of gedragsverslavingen (gokken en gamen).  Ik werk vooral gedragsgericht. Mijn visie en werkwijze staat uitvoerig beschreven in het boek: Het Gekaapte Brein. Uitgave Pelckmans Uitgevers 2018

Ik vraag 70€ voor een gesprek van een uur. Ouders of partner kunnen bij het gesprek worden betrokken wanneer de patiënt dat wil. Ik sta open voor gefundeerde vragen om tegen een gereduceerd tarief op gesprek te komen.

Het spreekt voor zich dat alles wat in de spreekkamer wordt gezegd vertrouwelijk is en dat ik verder de deontologie van de Belgische Psychologen volg.

   Personalia Paul Van Deun:

Ik ben geboren in Antwerpen in 1954 en studeerde klinische psychologie aan de Leuvense Universiteit ('72-'77) en sexuologie ('77-'79). Mijn klinische stage deed ik in de Viersprong Halsteren Ndl. residentiële behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Ik maakte kennis met de verslavingsproblematiek tijdens de burgerdienst in JAC Leuven ('78-'79).

 

Telefonisch contact: 0487 993 889

Via E-mail: Paul.VDeun@gmail.com

Praktijkadres: De Groeipraktijk, Korbeeklosestraat 121, 3001 Heverlee.

Website De Groeipraktijk

linkedin.com/in/paul-van-deun-6648b648

Manier van omgaan met aanmeldingen: